Steengrill

Wij bieden sinds geruime tijd naast ons inmiddels zeer bekende barbecue diner ook de mogelijkheid tot een avond aan de steengrill.

Wij hebben meerdere tafels met in het midden van de tafel een steen met een doorsnede van 50 cm in het vierkant.

Deze speksteen word verhit door een gasbrander die eronder zit, en op deze manier voorkomen wij dat er tussendoor stenen vervangen hoeven te worden
zoals vroeger gebruikelijk was met de ouderwetse ovensteen.

Door het gebruik van de zeer speciale soort speksteen is het mogelijk dat wij zonder afzuigkap erboven diverse tafelopstellingen kunnen maken.

Zo kunt U vanaf 2 personen al steengrillen,maar is het ook mogelijk om de tafels aan elkaar te schakelen tot een tafel waarbij U met 32 personen aan een lange tafel kunt grillen.
Wij hebben 10 steengrill tafels dus er kan tot maximaal 50 personen steengrillen ,afhankelijk van de opstelling.

Het steengrill menu vanaf € 29,75 p.p.(excl dessert en excl. consumptie's), en bestaat uit een vleesvariatie die u gewend bent van ons, altijd ruim geportioneerd en zeer smaakvol.
(kinderportie tot 12jaar €17,50 per kind)

Ook is het mogelijk als u dit aangeeft om een vismenu (€ 34,75 p.p.) combi vis/vlees (€ 34,75 p.p.) of vegetarisch menu (€ 29,75p.p. ) op de steengrill te bereiden.

Uiteraard is er bij een aangepaste steengrill of aanvulling van vlees wel een prijscorrectie,de bijgerechten zoals de sauzen ,stokbrood frietjes en salades zijn onbeperkt bij te bestellen zonder bijkomende kosten

Al met al beloofd het weer een gezellige en smaakvolle avond in de Spitsheuvel!