Een duet van Noorse en Hollandse garnalen met een romige cocktailsaus.
Dungesneden ossehaas op een bed van frisse salade.
4 verschillende soorten vleessoorten met een garni van paprika, ui, champignons en verschillende sausjes.
Met gebakken ananas en geschaafde kokos.
Met gemengde sla, frites en sauzen.
Met gemengde sla, frites en sauzen.
Met huzarensalade, stokbrood en frites.
Zalm,tongfilet en spiesje met gamba's
- De stoofpaling hangt af van de DAGPRIJS - u kunt naar deze vragen bij de bediening.
De zeetong hangt af van de DAGPRIJS - u kunt naar deze vragen bij de bediening.
Met appelmoes en een ijsje toe.
Met warme bessensap en slagroom.
Met vanille-ijs en slagroom.
Gevuld met vanille-ijs overgoten met caramelsaus en slagroom.
Gevuld met ijs, slagroom en chocoladesaus.
Van verschillende soorten ijs met slagroom.
Met slagroom.
Vers afgebakken breekbrood met tapenade ,aioli en kruidenboter
een trio van tong ,zalm en gamba
een overheerlijke biefstuk van circa 450/500 gram
rundvlees gestoofd in rode wijnsaus met worteltjes uitjes en champignons
Kopje soep-van-de-dag, 3 sneetjes brood 1 belegd met rosbief waarop huzarensalade, ei en remouladesaus, 1 met kaas en 1 met kroket, met naar keuze een kop thee, koffie of een glas melk.
2 sneetjes brood met rosbief waarop huzaren salade, ei en remouladesaus.
Gevuld met blokjes tomaat, mozzarella en ham, uit de oven.
Gevuld met een fijn gekruide ratatouille van groenten , kaas en kip, uit de oven.
Fantasie van 3 belegde broodjes.
word geserveerd met een bakje satesaus
(Laat u verrassen door de kok.)
met saus naar keuze